Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il genelinde adeta uyuşturucuya savaş açtı. Son olarak Haziran ayında Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinde yapılan ve M.Y.Ş., H.S., O.Ç. ile E.İ.O. adlı 4 şüphelinin yakalandığı operasyonun devamını getirenjandarma ekipleri, diğer şüphelilerin izine rastladı.
Yapılan tekniktakibin ardından eş zamanlı düzenlenen baskında, Ş.A., R.U., ve F.Ç. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı.
Evlerde yapılan aramalarda, toplam 210gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin maddesi, 80adet extacy hap, 7kök kenevir ve bir miktar kubar ile uyuşturucu içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi. Ayrıca, operasyonda 33 adet tarihi eser niteliği olan sikke bulundu. Şüpheliler, jandarmadaki sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum yazarak Aydın Yeni Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Yeni Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Aydın Yeni Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Yeni Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz