Aydın'ın ilçelerinde fidanlar toprakla buluştu

Aydın'ın Germencik, İncirliova ve Yenipazar ilçelerinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında fidan dikildi.

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi’nde fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Orman İşletme Şefi Hatice Urfalıoğlu ile öğrenciler, fidanları toprakla buluşturup, can suyunu verdi.

-İncirliova

İncirliova'nın İstiklal Mahallesi'ndeki ağaçlandırma sahasındaki etkinliğe, İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Aytekin Kaya, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Protokol üyeleri, diktikleri fidanlara can suyu verdi.

- Yenipazar

Yenipazar ilçesinde de Yenipazar Merkez Ortaokulu bahçesinde fidanlar toprakla buluşturuldu. Etkinliğe Yenipazar Kaymakamı Şule Demirtaş ile protokol üyeleri katıldı.

11 Kas 2023 - 16:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Yeni Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Yeni Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Yeni Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Yeni Haber değil haberi geçen ajanstır.