Nazilli'de Kırlıoğlu gol attı! Sandıktan farkla çıktı

Nazilli Ticaret Borsası’nın 5’inci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Nurettin Kırlıoğlu yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Rakibi Murat Kaplan’a 122 oy fark atan Kırlıoğlu, “Sandık gereken cevabı verdi.” dedi.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın’ın  Nazilli ilçesinde Ticaret Borsası’nda genel kurul heyecanı yaşandı. Yeni borsa hizmet binasında gerçekleştirilen 5’inci Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan  Nurettin Kırlıoğlu ile Murat Kaplan’ın listeleri yarıştı. Kırlıoğlu yeşil listeyle, Kaplan ise mavi listeyle seçime girdi.

313 ÜYE OY KULLANDI

Sabahın erken saatlerinde borsa binasına gelen Kırlıoğlu ve Kaplan, üyeleri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Büyük heyecanın yaşandığı genel kurulda 322 borsa üyesinden 313’ü sandık başına giderek oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin saat 17.00’de sona ermesinin ardından sandık açıldı. Oy kullanma için kurulan tek sandıktan geçerli sayılan 310 oyun 216’sını alan Nurettin Kırlıoğlu, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Rakibi Murat Kaplan ise 94 oy alabilirken 3 oy ise geçersiz sayıldı.

“SANDIK BUNUN CEVABINI VERDİ”

Başkanlığının ilk döneminde yeni hizmet binası başta olmak üzere hayata geçirdiği projelerle  Nazilli Ticaret Borsası’na adeta altın çağ yaşatan Nurettin Kırlıoğlu, seçimi kazanmasının ardından tebrikleri kabul etti. Üyelerin sevgi gösterisi ve tezahüratlarda bulunduğu Kırlıoğlu, borsa binasında üyelerle birlikte aile fotoğrafı verdi. Seçim sonucunun hayırlı olmasını dileyen Kırlıoğlu, “Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Doğru yoldan, haktan, adaletten ayrılmadılar. Siyasetin ve medyanın karalamasından uzak durdular. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Ben, ‘Sandıkta cevabı verilecek.’ demiştim. Ben, hep sustum, sandığı bekledim. Sandık, bunun cevabını verdi. Karalamayla bir şey olmaz. Yaparsan olur bu iş. Yaptıklarımız ortada. Üyelerimiz bize güvendi. Elimizden geleni üyelerimiz için eksik etmeyeceğiz.” diye konuştu.
Kaplan, seçim sonucunun açıklanmasının ardından yeniden başkanlığa seçilen Kırlıoğlu’nu tebrik ederek borsa binasından ayrıldı.

01 Eki 2022 - 20:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Yeni Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Yeni Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Yeni Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Yeni Haber değil haberi geçen ajanstır.